Kranjska gora Kranjska gora

Novice

Za gledalce bo dobro poskrbljeno

( 08. 01. 2009 )
V soboto in nedeljo bo mestni avtobus št. 6 (Kolodvor - Vzpenjača) od 7. do 18. ure pod Pohorje navijače vozil brezplačno

V soboto in nedeljo bomo pod Pohorjem navijali za najboljše smučarke na svetu! Med njimi bodo tudi Slovenke, ki napovedujejo na domačem terenu ponovno prodor v svetovni vrh. Z našo navijaško pomočjo jim bomo pomagali, da jim bo uspelo!

V soboto in nedeljo, med 7. in 18. uro, bo mestni avtobus na progi številka 6 (Kolodvor - Vzpenjača) vozil brezplačno, v obe smeri! To je darilo Veolia transporta smučarskim navijačem na 45. Zlati lisici.

Za navijače od drugod in z avtomobili je pod Pohorjem dovolj parkirnih prostorov. Javno parkirišče je urejeno na bivšem strelišču, uvoz je čez mostiček pri Stari lipi. Parkirišča pod Pohorsko vzpenjačo so rezervirana za vozila z oznakami organizatorja. Upoštevajte, prosimo, navodila redarjev in oznake za parkirišča.

Cena vstopnic - dnevna prodaja: odrasli 4 €, mladina 2 €.

Da bo gledalcem toplo tudi med obema tekmovalnima vožnjama, bo v soboto pod Pohorjem poskrbel pevec in harmonikar Boštjan Konečnik, v nedeljo pa pevec, tudi bivši odličen alpski smučar, Domen Kumer. Na obeh straneh smučarske proge okrog ciljne arene bo, seveda, poskrbljeno tudi za hrano in pijačo.

Nazaj na seznam